06 53 689 017 info@hanssiertsema.nl
Hans Siertsema Administratie & Advies compas

Bedankt!

Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een gratis & vrijblijvende afspraak in te plannen.

Heeft het haast? Bel mij dan op: 0653689017. Spreek gerust de voicemail in als ik niet direct kan opnemen, meestal zit ik dan in een afspraak. Dan bel ik je terug.

Ruim 30 jaar ervaring

R

Vaste tarieven afspraken

Persoonlijk & professioneel advies

i

Gehele of delen van uw boekhouding

Klanten over Hans

Café ’t Witte Hoes

Bijna 2 jaar run ik met veel plezier het cafe Het Witte Hoes in Adorp. Het plezier wordt mede mogelijk gemaakt door Administratiekantoor Hans Siertsema. Hij verzorgt de complete boekhouding en aangiften van mijn bedrijf. En dat op zo’n ervaren en goede wijze dat ik mij volledig op mijn vak kan storten. Zijn 30 ervaring en kennis van de horeca branche komt goed van pas

Marco Randazzo, Directeur

RB Pro

Vroeger deed ik mijn belastingaangifte zelf maar ik vond het vreselijk en ik kwam niet overal uit. Hans werd mij aangeraden door een vriendin en daar ben ik ontzettend blij mee. Sinds Hans het heeft overgenomen gaat alles veel sneller en ik heb er geen werk meer aan. Het mooiste is nog dat door zijn ervaring veel meer geld terugkreeg omdat hij weet waar je op moet letten. Voor mij verdient hij zich dubbel en dwars terug. Ook geeft hij mij slimme tips waarmee ik kan hem altijd bellen om advies. Het geeft een veilig en relaxed gevoel dat mijn cijfers in zulke goede handen zijn.

Rubén Braam, Directeur

Zielewind

Vanaf de start van Zielewind verzorgt Hans Siertsema Administratie & Advies de boekhouding en belastingaangiftes, zodat ik mij volledig kan richten op het coachen & trainen.

Hans 'ontzorgt' en met zijn kennis staat hij mij met Raad en Daad bij.

Ik waardeer het enorm dat Hans echt laagdrempelig werkt. Geen vraag is hem te gek en je kunt Hans altijd bellen om advies. De service is echt top! Ik kan Hans Siertsema Administratie & Advies iedereen aanbevelen.

Petra Vos, directeur Zielewind

Molukse specialiteiten

Vanaf het begin verzorgt administratiekantoor Hans Siertsema boekhouding van Masawaja. Daarnaast doet Hans de belastingaangiftes voor Masawaja. Waar nodig geeft Hans advies, wat zeer wordt gewaardeerd. De keuze om deze onderdelen uit handen te geven is, omdat ik me wil concentreren op Masawaja. De genoemde aspecten vragen veel tijd, die ik hiermee bespaar spendeer ik aan andere zaken.

Wilma Abrahamzen, Directeur