06 53 689 017 info@hanssiertsema.nl
Hans Siertsema Administratie & Advies compas

Wie is Hans Siertsema?

Hans Siertsema is een geboren en getogen stad Groninger. Ruim 30 jaar gedegen ervaring met belasting aangiften en boekhouden.

Met Hans Siertsema haal je een veelzijdig, degelijk en ervaren boekhoudkundige bij je bedrijf.

Ben je op zoek naar een betrokken en betrouwbaar financieel sparringpartner? Ik ben recht door zee, geef duidelijk advies en ik ben fan van een goed zakelijk gesprek.

Een stukje geschiedenis

Na de HEAO gestart bij verkoopafdeling van Philips en gedegen kennis bij Theodorus Niemeijer opgebouwd.

Daarna actief bij verschillende bedrijven. Onder meer onder de vlag van Rekenmeesters, tegenwoordig Yacht (onderdeel van Randstad).
Rode draad in de werkzaamheden is het in kaart brengen en oplossen van financiële en organisatorische problemen bij diverse opdrachtgevers.

Vanaf 2006 verantwoordelijk voor de financiën en betrokken bij IT projecten en uitbreiding van het nevenkantoor bij notariskantoor Broekema Nielsen in de stad Groningen.

Daarna op project basisactief bij verschillende bedrijven:

 • Avebe
 • Nam
 • KPN
 • Safe Motors (retail motoren).

In zijn vrije tijd onder meer actief geweest als:

 • Penningmeester Roeivereniging de Hunze 1989 – 2005. In deze periode verhuisde de
  vereniging naar de huidige locatie.
 • Penningmeester Stichting Beeldlijn. 2004 – 2012. Groei van stichting welke maatschappelijke
  documentaires maakt zakelijk neergezet.
 • Penningmeester van Buurtvereniging Badstratenbuurt van 2003 – 2014.

Rode draad in de werkzaamheden is het in kaart brengen en oplossen van financiële en
organisatorische problemen bij diverse opdrachtgevers.

Klanten over Hans

Café ’t Witte Hoes

Bijna 2 jaar run ik met veel plezier het cafe Het Witte Hoes in Adorp. Het plezier wordt mede mogelijk gemaakt door Administratiekantoor Hans Siertsema. Hij verzorgt de complete boekhouding en aangiften van mijn bedrijf. En dat op zo’n ervaren en goede wijze dat ik mij volledig op mijn vak kan storten. Zijn 30 ervaring en kennis van de horeca branche komt goed van pas

Marco Randazzo, Directeur

RB Pro

Vroeger deed ik mijn belastingaangifte zelf maar ik vond het vreselijk en ik kwam niet overal uit. Hans werd mij aangeraden door een vriendin en daar ben ik ontzettend blij mee. Sinds Hans het heeft overgenomen gaat alles veel sneller en ik heb er geen werk meer aan. Het mooiste is nog dat door zijn ervaring veel meer geld terugkreeg omdat hij weet waar je op moet letten. Voor mij verdient hij zich dubbel en dwars terug. Ook geeft hij mij slimme tips waarmee ik kan hem altijd bellen om advies. Het geeft een veilig en relaxed gevoel dat mijn cijfers in zulke goede handen zijn.

Rubén Braam, Directeur

Zielewind

Vanaf de start van Zielewind verzorgt Hans Siertsema Administratie & Advies de boekhouding en belastingaangiftes, zodat ik mij volledig kan richten op het coachen & trainen.

Hans 'ontzorgt' en met zijn kennis staat hij mij met Raad en Daad bij.

Ik waardeer het enorm dat Hans echt laagdrempelig werkt. Geen vraag is hem te gek en je kunt Hans altijd bellen om advies. De service is echt top! Ik kan Hans Siertsema Administratie & Advies iedereen aanbevelen.

Petra Vos, directeur Zielewind

Molukse specialiteiten

Vanaf het begin verzorgt administratiekantoor Hans Siertsema boekhouding van Masawaja. Daarnaast doet Hans de belastingaangiftes voor Masawaja. Waar nodig geeft Hans advies, wat zeer wordt gewaardeerd. De keuze om deze onderdelen uit handen te geven is, omdat ik me wil concentreren op Masawaja. De genoemde aspecten vragen veel tijd, die ik hiermee bespaar spendeer ik aan andere zaken.

Wilma Abrahamzen, Directeur

Contact

Als bij je boekhoudkundige zaken enig begeleiding en hulp goed uitkomt, nodig ik je van harte uit contact op nemen. In een persoonlijk gesprek geef ik je advies wat past bij jouw bedrijf. Je krijgt altijd inzicht in het financieel reilen en zeilen van je onderneming.
Uiteraard is deze afspraak vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden.

Bel of mail:

Telefoonnummer:

06 53 689 017

Spreek gerust de voicemail in als ik niet direct kan opnemen, meestal zit ik dan in een afspraak. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

E-mail:

info@hanssiertsema.nl 

Binnen 2 werkdagen neem ik contact met u op.

Of stuur een bericht:

Velden met een * zijn verplicht.