06 53 689 017 info@hanssiertsema.nl
Boekhouder Groningen- Hans Siertsema

Boekhouder Groningen

Zoek je een boekhouder in Groningen? Hans Siertsema maakt je belastingaangifte en administratie weer overzichtelijk. Uit de resultaten en reviews blijkt dat het klanten veel oplevert en zeer tevreden zijn. Neem contact op voor een gratis & vrijblijvende afspraak. Graag kom ik bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een duidelijk en goed voorstel

1. Gratis afspraak

Ik kom gratis en vrijblijvend bij je bedrijf langs. We inventariseren samen wat je bedrijf nodig heeft.

2. Onderzoek en plan

Na onze afspraak ga ik terug naar kantoor. Binnen 5 dagen zoek ik alles uit en maak ik een voorstel. Dit voorstel maken is geheel kosteloos.

3. Voorstel

Je krijgt een voorstel op maat waarop je kan beslissen of we zaken gaan doen. En als je het echt niks vindt, even goede vrienden. In het slechtste geval ben je een goed advies rijker.

Een boekhouder in Groningen inhuren

Er zijn jou vele ondernemers voorgegaan van bedrijven en organisaties in de stad Groningen en omgeving. Je maakt gebruik van 30 jaar gedegen ervaring met boekhoudkundige administratie, aangiften voor belasting en toeslagen. Ik bied ook de mogelijkheid om kosteloos bij jou op locatie langs te komen.

Afspraak is afspraak

We spreken altijd vaste tarieven af voor mijn dienstverlening. Je komt daardoor niet voor nare verrassingen achteraf te staan.

Persoonlijke dienstverlening

Geen afstandelijke benadering via telefoon en mail. Je krijgt een persoonlijke toelichting op je cijfers. Het draait om vertrouwen. Je krijgt inzicht en overzicht over de stand van zaken. Je bent door mijn advies in staat een gedegen en gezonde financiële koers voor jouw onderneming uit te zetten.

Ruim 30 jaar ervaring

R

Vaste tarieven afspraken

Persoonlijk & professioneel advies

i

Gehele of delen van je boekhouding

Hans Siertsema Administratie & Advies compas

Wie is Hans Siertsema?

Hans Siertsema is een geboren en getogen stad Groninger. Ruim 30 jaar gedegen ervaring met belasting aangiften en boekhouden.

Met Hans Siertsema haal je een veelzijdig, degelijk en ervaren boekhoudkundige bij je bedrijf.

Ben je op zoek naar een betrokken en betrouwbaar financieel sparringpartner? Ik ben recht door zee, geef duidelijk advies en ik ben fan van een goed zakelijk gesprek.

Klanten over Hans

Café ’t Witte Hoes

Bijna 2 jaar run ik met veel plezier het cafe Het Witte Hoes in Adorp. Het plezier wordt mede mogelijk gemaakt door Administratiekantoor Hans Siertsema. Hij verzorgt de complete boekhouding en aangiften van mijn bedrijf. En dat op zo’n ervaren en goede wijze dat ik mij volledig op mijn vak kan storten. Zijn 30 ervaring en kennis van de horeca branche komt goed van pas

Marco Randazzo, Directeur

RB Pro

Vroeger deed ik mijn belastingaangifte zelf maar ik vond het vreselijk en ik kwam niet overal uit. Hans werd mij aangeraden door een vriendin en daar ben ik ontzettend blij mee. Sinds Hans het heeft overgenomen gaat alles veel sneller en ik heb er geen werk meer aan. Het mooiste is nog dat door zijn ervaring veel meer geld terugkreeg omdat hij weet waar je op moet letten. Voor mij verdient hij zich dubbel en dwars terug. Ook geeft hij mij slimme tips waarmee ik kan hem altijd bellen om advies. Het geeft een veilig en relaxed gevoel dat mijn cijfers in zulke goede handen zijn.

Rubén Braam, Directeur

Zielewind

Vanaf de start van Zielewind verzorgt Hans Siertsema Administratie & Advies de boekhouding en belastingaangiftes, zodat ik mij volledig kan richten op het coachen & trainen.

Hans 'ontzorgt' en met zijn kennis staat hij mij met Raad en Daad bij.

Ik waardeer het enorm dat Hans echt laagdrempelig werkt. Geen vraag is hem te gek en je kunt Hans altijd bellen om advies. De service is echt top! Ik kan Hans Siertsema Administratie & Advies iedereen aanbevelen.

Petra Vos, directeur Zielewind

Molukse specialiteiten

Vanaf het begin verzorgt administratiekantoor Hans Siertsema boekhouding van Masawaja. Daarnaast doet Hans de belastingaangiftes voor Masawaja. Waar nodig geeft Hans advies, wat zeer wordt gewaardeerd. De keuze om deze onderdelen uit handen te geven is, omdat ik me wil concentreren op Masawaja. De genoemde aspecten vragen veel tijd, die ik hiermee bespaar spendeer ik aan andere zaken.

Wilma Abrahamzen, Directeur

Contact

Als bij je boekhoudkundige zaken enig begeleiding en hulp goed uitkomt, nodig ik je van harte uit contact op nemen. In een persoonlijk gesprek geef ik je advies wat past bij jouw bedrijf. Je krijgt altijd inzicht in het financieel reilen en zeilen van je onderneming.
Uiteraard is deze afspraak vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden.

Bel of mail:

Telefoonnummer:

06 53 689 017

Spreek gerust de voicemail in als ik niet direct kan opnemen, meestal zit ik dan in een afspraak. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

E-mail:

info@hanssiertsema.nl 

Binnen 2 werkdagen neem ik contact met u op.

Of stuur een bericht:

Velden met een * zijn verplicht.